Κάθε τέλος μια νέα αρχή!

Του Βασίλη Αρδά

Screen shot 2015-03-03 at 11.16.54 π.μ.

 

Κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή.
Κλασικό, χιλιοειπωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες του έτους είναι επίκαιρο. Το 2017, κλείνοντας τον κύκλο του, ανεξάρτητα με τι έφερε ή πήρε από τον καθένα μας, γίνεται αφορμή και αφετηρία για να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας και να συναντήσουμε το 2018 χωρίς πρέπει.
Αυτές τις μέρες είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να κάνουμε έναν απολογισμό για όλα όσα θέλαμε, κάναμε, πετύχαμε και γιατί δεν έγινε αυτό που θέλαμε. Να κλείσουμε κεφάλαια που «διαβάστηκαν». Να σταματήσουμε τη μιζέρια ανεξάρτητα από τις αιτίες που την προκαλούν.
Τώρα που το 2018 φαίνεται να φτάνει, σωστό είναι ν’αρχίσουμε να χαμογελάμε, να έχουμε θετική σκέψη και να ορίσουμε νέους στόχους.
Δεν έχει σημασία αν θα τους πετύχουμε όλους. Σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε και να μην εγκαταλείψουμε τη μάχη, γιατί η καθημερινότητα είναι μάχη.
Καλό είναι να είμαστε καλά εμείς με το εαυτό μας, γιατί τότε είμαστε καλά και με τους άλλους κι έτσι μπορούμε να γίνουμε δυνατός κρίκος στην «αλυσίδα» με όποιους είμαστε μαζί, γνωστούς, συγγενείς, φίλους.

Καλή χρονιά
Καλή επιτυχία στους νέους στόχους και θυμηθείτε…
όποιος περπατά και κοιτάζει πίσω του, θα κτυπήσει σε τοίχο.

 

Υ.Γ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι διαβάζουν το περιοδικό της παρέας και φυσικά σε όλους όσοι μας στέλνουν τα κείμενά τους και συμμετέχουν στο να ζωντανεύουν οι λευκές σελίδες του περιοδικού μας.

www.bonusmallmag.gr/062

www.bonusmallmag.com/062

Σελίδες 6 – 7

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s